Bij wijze van inleiding

Het is niet altijd even eenvoudig om wijnen te analyseren die dat niet echt zijn – lees alcoholvrije wijnen. Alcohol in wijn is immers meer dan een accessoire voor een rituele dronkenschap. Het is ook een aromatische en smaakvolle structuur die de wijn elke dag wat beter maakt. Hierdoor zijn de moderne wijnen veel meer uitgebalanceerd dan in de jaren 50 en 60, toen degusteren vooral een zintuiglijke onderneming was.

Door Eric Boschman

5 tips voor perfecte alcoholvrije cocktails

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende wedstrijden? Maak dan deel van onze Vintense gemeenschap en ontdek ook in exclusiviteit onze alholvrije recepten, andere tricks en nieuwtjes.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door dit te accepteren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookieprivacybeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hieronder kan u een lijst terugvinden van de cookies die wij gebruiken op onze Website.


Volgende technische cookies zijn van toepassing voor een goed gebruik van deze website
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ik weiger
ik aanvaard