HET BEGINT ALLEMAAL in de wijngaard
De aandacht die onze wijnbouwers en oenologen besteden aan de keuze van de wijngaard en aan het werk eraan, resulteert in aangename en uitgebalanceerde wijnen. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan de rijping van de druiven om het optimale moment voor de pluk te kunnen bepalen.
DE DRUIVENPLUK
Het plukken van de druiven is een cruciale fase in de wijnbereiding. Dit gebeurt met respect voor het ambacht en met het oog op het verkrijgen van de beste druiven, die aan de basis van onze wijnen liggen.
De productie
De druiven worden van de tros gehaald om een mooie ronding te garanderen. Vervolgens worden de druiven zelf heel zacht geperst om het sap eruit te halen.
Door de toevoeging van gist start de alcoholische gisting. Tijdens de alcoholische gisting worden de natuurlijke suikers van het sap omgezet in alcohol.
Dealcoholisering
Zodra onze wijnen geselecteerd zijn, kan het unieke dealcoholiseringsproces beginnen. Onze deskundigen gebruiken een ultramoderne techniek om alle alcohol uit de wijn te halen.