Mediterrane papillot

Region: Europe

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Heet opdienen met tagliatelle (natuur) en een lekker glas ijskoude Vintense Chardonnay. Smakelijk!

  • 4 zalmfilets (150 à 200 g)
  • 2 courgettes
  • 2 wortels
  • 1 paprika
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 geperst teentje look
  • 1 citroen Bladpeterselie,
  • basilicum,
  • tijm
  • Olijfolie
  • Vintense Chardonnay
  • Peper en zout
  1. Snijd alle groenten: de wortels en courgettes met behulp van een fijnsnijder, de tomaten in dunne schijfjes en de paprika en ui in reepjes.
  2. Bak een drietal minuten met een scheutje olijfolie (de groenten moeten knapperig blijven).
  3. Neem vier stukken bakpapier. Verdeel er de groenten over en plaats er vervolgens de zalmfilets op. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg er wat kruiden (basilicumblaadjes, peterselie enz.) en wat look aan toe.
  5. Leg één à twee halve citroenschijfjes op de vis.
  6. Besprenkel met een lepel olijfolie en wat Vintense Chardonnay.
  7. Doe de papillotten dicht en bak 15 tot 20 min., afhankelijk van de dikte van de vis.

5 tips voor perfecte alcoholvrije cocktails

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende wedstrijden? Maak dan deel van onze Vintense gemeenschap en ontdek ook in exclusiviteit onze alholvrije recepten, andere tricks en nieuwtjes.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door dit te accepteren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookieprivacybeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hieronder kan u een lijst terugvinden van de cookies die wij gebruiken op onze Website.


Volgende technische cookies zijn van toepassing voor een goed gebruik van deze website
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ik weiger
ik aanvaard