
Mediterrane papillot
Region: Europe
Heet opdienen met tagliatelle (natuur) en een lekker glas ijskoude Vintense Chardonnay. Smakelijk!
- 4 zalmfilets (150 à 200 g)
- 2 courgettes
- 2 wortels
- 1 paprika
- 2 tomaten
- 1 ui
- 1 geperst teentje look
- 1 citroen Bladpeterselie,
- basilicum,
- tijm
- Olijfolie
- Vintense Chardonnay
- Peper en zout
- Snijd alle groenten: de wortels en courgettes met behulp van een fijnsnijder, de tomaten in dunne schijfjes en de paprika en ui in reepjes.
- Bak een drietal minuten met een scheutje olijfolie (de groenten moeten knapperig blijven).
- Neem vier stukken bakpapier. Verdeel er de groenten over en plaats er vervolgens de zalmfilets op. Kruid met peper en zout.
- Voeg er wat kruiden (basilicumblaadjes, peterselie enz.) en wat look aan toe.
- Leg één à twee halve citroenschijfjes op de vis.
- Besprenkel met een lepel olijfolie en wat Vintense Chardonnay.
- Doe de papillotten dicht en bak 15 tot 20 min., afhankelijk van de dikte van de vis.