Aziatische visballetjes

Region : Azië

voor tien balletjes

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Ook heerlijk als aperitiefje met chilisaus! Gaat perfect samen met een glas ijskoude Vintense Syrah !

  • 1 teentje look
  • 1 stuk verse gember van 2,5 cm
  • 1/4 van een ui
  • 1/4 van een rode paprika
  • 250 g gekookte roze garnalen
  • 400 g witte vis
  • 1 ei
  • 2/3 kop paneermeel
  • 1 snuifje Spaanse peper
  • Peper en zout
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Hak de look, de gember, de ui en de paprika fijn met de keukenrobot.
  3. Voeg de garnalen, de vis, het ei, het paneermeel en de Spaanse peper toe.
  4. Kruid met peper en zout.
  5. Laat de keukenrobot draaien totdat er een bal ontstaat.
  6. Maak met de hand kleine balletjes.
  7. Plaats ze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
  8. Bak ze op halve hoogte in de oven gedurende ongeveer 20 minuten (de balletjes moeten goudbruin zijn).
  9. Dien op met rijst, noedels en rauwkost.

5 tips voor perfecte alcoholvrije cocktails

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende wedstrijden? Maak dan deel van onze Vintense gemeenschap en ontdek ook in exclusiviteit onze alholvrije recepten, andere tricks en nieuwtjes.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door dit te accepteren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookieprivacybeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hieronder kan u een lijst terugvinden van de cookies die wij gebruiken op onze Website.


Volgende technische cookies zijn van toepassing voor een goed gebruik van deze website
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ik weiger
ik aanvaard