
Cocktail – Vintense Dirty Mind
Spectaculair tussendoortje en luchtig alternatief voor het dessert!
- Op basis van Vintense Cabernet sauvignon 0,0% alc (9 cl per glas)
- Limoensap
- Schil van halve limoenen
- Frambozen en blauwe bessen
- Amandelsiroop (Almond syrup)
- Chocomousse
- Gepileerd ijs
- Pers de limoenen en hou de schillen van de halve limoenen bij voor de afwerking.
- Neem een klassieke Old Fashioned glas. Plet de bessen met een muddler in het glas.
- Doe het glas vervolgens halfvol met gepileerd ijs.
- Giet 1 cl vers limoensap, 2 barlepels amandelsiroop (meestal Orgeat) en 9 cl Vintense Cabernet sauvignon in het glas. Roer met barlepel zodat alles mooi verdeeld is. Vul het glas verder aan met ijs.
- Vul nu met een lepeltje een lege halve limoen met chocomousse en leg bovenop het ijs in het glas.
- Versier de glasrand met een partje sinaas.