Argentijnse entrecote met Chimichurrisaus

Gerion: Argentina

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Geniet ervan met een heerlijk glas Vintense Merlot!

  • 1 bosje bladpeterselie
  • 1/2 bosje verse oregano
  • 3 à 4 geperste teentjes look
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 eetlepels rodewijnazijn
  • 1 fijngehakte rode ui
  • 1 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/2 à 1 theelepel cayennepeper
  • Olijfolie
  • Zout
  1. Hak de vooraf gewassen en gedroogde peterselie en oregano fijn en doe ze in een kom.
  2.  Voeg er de rest van de ingrediënten aan toe en meng.
  3.  Leg de steaks op een schaal en doe er de Chimichurrisaus overheen.  Dek af met vershoudfolie en plaats minstens 30 minuten in de koelkast.
  4. Wanneer u gaat eten: Rooster het vlees op de BBQ (ongeveer 2 à 3 minuten aan elke kant). Pas de gaarperiode aan afhankelijk van de dikte van het vlees en uw voorkeur.
  5. Gebakken aardappelen en een tomatenslaatje gaan heerlijk samen met deze entrecotes.

5 tips voor perfecte alcoholvrije cocktails

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende wedstrijden? Maak dan deel van onze Vintense gemeenschap en ontdek ook in exclusiviteit onze alholvrije recepten, andere tricks en nieuwtjes.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door dit te accepteren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookieprivacybeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hieronder kan u een lijst terugvinden van de cookies die wij gebruiken op onze Website.


Volgende technische cookies zijn van toepassing voor een goed gebruik van deze website
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ik weiger
ik aanvaard