Groene curry met kip

Region : Asia

  • 0/5
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%

Dien op met gehakte basilicum en Thaise rijst. Ontkurk uw fles Vintense Chardonnay en geniet!

  • 1 bosje Thaise basilicum
  • 5 kaffirblaadjes
  •  3 stukken kippenborst
  •  3 eetlepels vissaus
  • 1 courgette
  • 1 paprika
  •  Peultjes
  • 2 eetlepels suiker of cassonade
  • 4 eetlepels plantaardige olie (zonnebloem of arachide)
  •  2 theelepels groene currypasta
  •  250 ml kokosmelk
  1. Snijd de kip in blokjes.
  2. Snijd de courgette en de paprika in fijne reepjes.
  3. Verwarm de olie met de currypasta en de suiker in een wok of grote pan. Laat 2 à 3 minuten oplossen op een middelhoog vuur.
  4. Voeg de kip toe en laat de blokjes 3 à 4 minuten braden.
  5. Voeg de groenten toe en laat nog 3 minuten bakken.
  6. Voeg de kokosmelk, de kaffirblaadjes en de vissaus toe.
  7. Dek af en laat een tiental minuten stoven totdat de kip gaar is.

5 tips voor perfecte alcoholvrije cocktails

Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende wedstrijden? Maak dan deel van onze Vintense gemeenschap en ontdek ook in exclusiviteit onze alholvrije recepten, andere tricks en nieuwtjes.

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door dit te accepteren, gaat u akkoord met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookieprivacybeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

Hieronder kan u een lijst terugvinden van de cookies die wij gebruiken op onze Website.


Volgende technische cookies zijn van toepassing voor een goed gebruik van deze website
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ik weiger
ik aanvaard